Tvål – Obialice, Ôlivier

Varan är tillfälligt slut

Den här tvålen rear vi ut eftersom vi kommer att ta bort den ur sortimentet. Tvålen är härligt krämig och en favorit i duschen, men tyvärr är den lite för mjuk för att upphängningen med snöret ska fungera. Den blir helt enkelt för mjuk i slutet.

Obs. Färgen på tvålen på bilden överensstämmer inte helt med den verkliga tvålen. 

Kallrörd tvål som endast består av ekologisk olivolja samt grön lera för extra skonsam vård av torr och mycket torr hud. Tvålen är mer krämig än löddrande och är både mild och återfuktande. Rekommenderas för atopisk hud. 

  • Passar torr, mycket torr, känslig, atopisk samt normal hudtyp
  • Används dagligen till ansikte och kropp och passar hela familjen
  • 10% återfuktande
  • Utan eteriska oljor

Storlek: 2,8 x 6 x 7 cm
Vikt: 110 g

Innehåll – INCI-lista: Sodium Olivate*, Olea Europaea Fruit Oil* , Glycerin**, Aqua, Montmorillonite.
* från ekologiskt jordbruk
** vegetabilisk, från förtvålning

Alice från Obialice är en tvålmakare som beskriver sitt företagande så här: Några kilometer från Montpellier – i hjärtat av Frontignan i Hérault, gör jag mina tvålar och schampon för hand och så naturligt som möjligt. Tekniken jag använder mig av är sk kallrörd tvål, vilken är helt hantverksmässig och visar en respekt för råvarorna. Denna metod kräver ingen tillagning och gör det möjligt att få återfuktande tvål, naturligt rik på vegetabiliskt glycerin, vilket är mycket skonsam mot huden och helt biologiskt nedbrytbar. Garanterat utan palmolja, utan parfym eller syntetiskt färgämnen samt utan någon produkt som härrör från petrokemikalier.