Schampokaka – Obialice, Timale

I lager.

129 kr

Kallrörd schampokaka med närande honung som rekommenderas för hårtyper som har en tendens att bli torrt. Består av en cocktail av kokosnöts-, oliv-, ricin-, avokado-, sesam-, kakaosmör- och sheaoljor. Schampokakan ger ett krämigt och generöst lödder som doftar honung. Schampokakan är försedd med ett snöre så att man kan förvara den hängande om så önskas.

  • Passar torr eller normal hårtyp
  • Används till håret, 1–3 gånger /vecka
  • 6% återfuktande
  • Utan eteriska oljor

Vikt: 110 g

Innehåll – INCI-lista: Sodium Cocoate*, Aqua, Sodium Olivate*, Sodium Avocadate*, Sodium Shea Butterate*, Sodium Castorate*, Glycerin**, Sodium Cocoa Butterate*, Sodium Sesameseedate*, Honey, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospernum Parkii Butter*, Olea Europaea Fruit Oil*, Ricinus Communis Fruit Oil, Persea Gratissima Oil*, Moroccan Lava Clay, Theobroma Cacao Seed Butter*, Sesamum Indicum Seed Oil*.
* från ekologiskt jordbruk
** vegetabilisk, från förtvålning

Priset gäller en schampokaka

Alice från Obialice är en tvålmakare som beskriver sitt företagande så här: Några kilometer från Montpellier – i hjärtat av Frontignan i Hérault, gör jag mina tvålar och schampon för hand och så naturligt som möjligt. Tekniken jag använder mig av är sk kallrörd tvål, vilken är helt hantverksmässig och visar en respekt för råvarorna. Denna metod kräver ingen tillagning och gör det möjligt att få återfuktande tvål, naturligt rik på vegetabiliskt glycerin, vilket är mycket skonsam mot huden och helt biologiskt nedbrytbar. Garanterat utan palmolja, utan parfym eller syntetiskt färgämnen samt utan någon produkt som härrör från petrokemikalier.