Ekologiskt Läppcerat av bivax med smak av kokos & honung – Moomin by G&L

I lager.

79 kr

Ett silkeslent cerat skapat av svenskt bivax, kallpressad gotländsk rapsolja och vårdande sheasmör. Kombinationen av kokos och len honung är magisk, honungens sötma med den karamelliga kokosaromen doftar lika härligt som känslan av ett somrigt Gotland. Ceratet återfuktar inte bara läpparna utan fungerar även på torra händer och väderbitna kinder.

Förpackningen består av miljövänlig hållbar papp som Snusmumriken är frontfigur på. Han är den evige frihetssjälen som vandrar sina egna vägar och lever ett enkelt liv i samklang med naturen. Ceratet är dubbelt så stort som ett vanligt cerat och appliceras därför enkelt på önskade områden. Varje cerat är tillverkat för hand på Gotland av ett småskaligt familjeföretag med passion för hållbarhet.

Genom att välja detta cerat ger du inte bara det bästa till din hud utan stödjer också ett hälsosamt ekosystem.

Storlek: 8.5 g

Observera att produkttexten är på engelska på förpackningen.

Innehållsförteckning:
Brassica napus seed oil (kallpressad rapsolja)* **, Cera flava (bivax (täckvax))¤**, Butyrospermum parki (shea) butter (sheasmör)*, Mel (honung)* **, Tocopheryl (naturlig E-vitamin), Cocos nucifera (kokosarom)*, Vanilla planifolia fruit extract (vaniljarom)*
*Ingredienser från ekologiskt jordbruk **Ingredienser från svenskt jordbruk
¤ Ekologiskt bivax i den mån det finns tillgängligt

Ceratet är tillverkat av Gustaf & Linnea, Gotland.