Ekologiskt Kroppsstift med ringblomma i papphylsa, 60 g

I lager.

189 kr

Ett mjukgörande kroppsstift skapat av svenskt bivax, kallpressad rapsolja, solrosolja och sheasmör. Stiftet har en svag doft av lugnande lavendel och innehåller också ringblomma som historiskt använts mot olika hudåkommor. Ringblomsstiftet ökar även hudens skyddsbarriär och motståndskraft vilket hjälper till att minska rodnad samt stärker känslig hud. Det är enkelt att använda på kropp och ansikte utan att kladda ner händerna.

Förpackningen består av miljövänlig hållbar papp i en vacker design med soliga ringblommor. Varje stift är tillverkat för hand på Gotland av ett småskaligt familjeföretag med passion för hållbarhet.

Det här kroppsstiftet är inte bara det bästa för din hud, du bidrar också till att sprida blommor och bin för ett välfungerande ekosystem.

Storlek: 60 g

Innehållsförteckning:
Brassica napus seed oil (kallpressad rapsolja)* **, Cera flava (bivax (täckvax))¤**, Calendula officinalis flower & helianthus annuus oil (solrosolja med ringblomma)*, Butyrospermum parki (shea) butter (sheasmör)*, Tocopheryl (naturlig E-vitamin), Vanilla planifolia fruit extract (vaniljarom)*, Lavandula angustifolia oil (lavendelextrakt)*
*Ingredienser från ekologiskt jordbruk **Ingredienser från svenskt jordbruk
¤ Ekologiskt bivax i den mån det finns tillgängligt

Stiftet är tillverkat av Gustaf & Linnea, Gotland.