Ekologisk Ringblomssalva i pappförpackning, 60 g

I lager.

189 kr

En mjukgörande och vårdande salva skapad av svenskt bivax, kallpressad rapsolja, solrosolja och sheasmör. Salvan har en svag doft av lugnande lavendel och innehåller också ringblomma som historiskt använts mot olika hudåkommor. Salvan hjälper mot torr och irriterad hud på händer, kinder och på övriga ställen där det behövs. Ringblomssalvan ökar även hudens skyddsbarriär och motståndskraft vilket hjälper till att minska rodnad samt stärker känslig hud.

Förpackningen består av miljövänlig hållbar papp i en vacker design med soliga ringblommor. Varje salva är tillverkad för hand på Gotland av ett småskaligt familjeföretag med passion för hållbarhet.

Den här ringblomssalvan är inte bara det bästa för din hud, du bidrar också till att sprida blommor och bin för ett välfungerande ekosystem. Det bästa för hud och natur, oavsett om det är till dig själv eller någon annan.

Storlek: 60 g

Innehållsförteckning:
Brassica napus seed oil (kallpressad rapsolja)* **, Cera flava (bivax (täckvax))¤**, Calendula officinalis flower & helianthus annuus oil (solrosolja med ringblomma)*, Butyrospermum parki (shea) butter (sheasmör)*, Tocopheryl (naturlig E-vitamin), Vanilla planifolia fruit extract (vaniljarom)*, Lavandula angustifolia oil (lavendelextrakt)*
*Ingredienser från ekologiskt jordbruk **Ingredienser från svenskt jordbruk
¤ Ekologiskt bivax i den mån det finns tillgängligt

Salvan är tillverkad av Gustaf & Linnea, Gotland.