Tvål – The Minimalist / Minimalisten

Varan är tillfälligt slut

Tvål med kakaosmör och kokosmjölk

Minimalisten är till för alla som vill ha en enkel vardaglig tvål som har ett skönt krämigt lödder och som fungerar bra både på ansiktet och hela kroppen. Tvålen är gjord av bl a kokosmjölk som ger otroligt krämigt och skonsamt lödder. Den är också fri från sheasmör och sötmandelolja, för de som är känsliga. En fantastisk present till dig själv!

Doft:
Denna tvål är oparfymerad, men har en behagligt naturlig doft.

Tvålen är 100% naturlig, vegansk och palmoljefri.

Innehåll angett i viktordning (Vi har valt att inte översätta tillverkarens innehållsförteckning så vi inte råkar få något fel. Har ni frågor är ni välkomna att maila oss.)
Olive Oil, Coconut Oil, Organic Fair Trade Cocoa Butter, Coconut Milk, Distilled Water, Sodium Hydroxide, Avocado Oil, Castor Oil. ~ All-Natural, Vegan, and Palm-Oil Free ~

Mått:
Bredd: ca 8,7 cm
Höjd: ca 6,5 cm
Djup: ca 2,7 cm

Vikt:
Ca 142 g

Ett tips för att få din tvål att hålla länge är att lägga den på ett fat som är dränerat.

Tillverkad i USA av Muddy Mint som är ett tvål- och hudvårdsföretag beläget i Longmont, Colorado. Alla tvålar tillverkas för hand och från grunden med den gammaldags kallprocess-metoden och i små mängder. Tvålen lagras i 4-6 veckor innan den säljs. Alla företagets tvålar är palmoljefria och innehåller helt naturliga ingredienser. De använder aldrig dofter eller konstgjorda färgämnen. Alla tvålar lämnas oparfymerade eller doftar naturligt av tillsatta rena eteriska oljor av hög kvalitet. Tvålen färgas på naturligt sätt med leror eller växtbaserade färgämnen.

Foto: Muddy Mint
Observera att din tvål kanske inte kommer att se ut exakt som på bilden då det är oförutsägbart att veta exakt hur tvålen blir. Emellertid kommer etiketten, färgerna och ingredienserna alltid stämma överens med vad som nämnts ovan.

Obs. Priset avser en tvål.