Tvål – Goat Milk & Oatmeal / Getmjölk & Havregryn

Varan är tillfälligt slut

Tvål med getmjölk och havregryn – skonsam och oparfymerad

Detta är en oparfymerad tvål gjord av färsk getmjölk och lugnande finfördelat havregryn – perfekt för känslig hud. Tvålen innehåller också en stor mängd shea- och kakaosmör, vilket ger ett underbart krämigt lödder.

Doft:
Denna tvål är oparfymerad, men har en naturlig doft. Det finns emellertid ingen doft eller eterisk olja tillsatt.

Tvålen är 100% naturlig och palmoljefri.

Innehåll angett i viktordning (Vi har valt att inte översätta tillverkarens innehållsförteckning så vi inte råkar få något fel. Har ni frågor är ni välkomna att maila oss.)
Olive Oil, Coconut Oil, Fresh Goat Milk, Distilled Water, Sodium Hydroxide, Shea Butter, Cocoa Butter, Avocado Oil, Castor Oil, Colloidal Oatmeal, Raw Oats. ~ All-Natural and Palm-Oil Free ~

Mått:
Bredd: ca 8,7 cm
Höjd: ca 6,5 cm
Djup: ca 2,7 cm

Vikt:
Ca 142 g

Ett tips för att få din tvål att hålla länge är att lägga den på ett fat som är dränerat.

Tillverkad i USA av Muddy Mint som är ett tvål- och hudvårdsföretag beläget i Longmont, Colorado. Alla tvålar tillverkas för hand och från grunden med den gammaldags kallprocess-metoden och i små mängder. Tvålen lagras i 4-6 veckor innan den säljs. Alla företagets tvålar är palmoljefria och innehåller helt naturliga ingredienser. De använder aldrig dofter eller konstgjorda färgämnen. Alla tvålar lämnas oparfymerade eller doftar naturligt av tillsatta rena eteriska oljor av hög kvalitet. Tvålen färgas på naturligt sätt med leror eller växtbaserade färgämnen.

Foto: Muddy Mint
Observera att din tvål kanske inte kommer att se ut exakt som på bilden då det är oförutsägbart att veta exakt hur tvålen blir. Emellertid kommer etiketten, färgerna och ingredienserna alltid stämma överens med vad som nämnts ovan.

Obs. Priset avser en tvål.