Tvål – Coconut & Rose / Kokos & Ros

Varan är tillfälligt slut

Tvål med kokos, ros, bergamott och pelargon

Detta är en mycket hård tvål, gjord främst av kokosolja och kokosmjölk. Denna tvål skiljer sig från många av de andra tvålarna på grund av det höga innehållet av kokosnötolja (80%). För att säkerställa att tvålen inte torkar (Kokosolja i tvål kan vara väldigt uttorkande.) är det extra mycket fett i den.

Doft:
Denna tvål doftar en blandning av bergamott och pelargon från eteriska oljor (den doftar inte som kokos). Pelargon ger rosdoft och bergamotten en liten hint av citrus.

Tvålen är 100% naturlig, vegansk och palmoljefri.

Innehåll angett i viktordning (Vi har valt att inte översätta tillverkarens innehållsförteckning så vi inte råkar få något fel. Har ni frågor är ni välkomna att maila oss.)
Coconut Oil, Coconut Milk, Distilled Water, Sodium Hydroxide, Shea Butter, Essential Oil Blend {bergamot + geranium}, Avocado Oil, Castor Oil, Rose Clay, Rose Petals. ~ All-Natural, Vegan, and Palm-Oil Free ~

Mått:
Bredd: ca 8,7 cm
Höjd: ca 6,5 cm
Djup: ca 2,7 cm

Vikt:
Ca 142 g

Ett tips för att få din tvål att hålla länge är att lägga den på ett fat som är dränerat.

Tillverkad i USA av Muddy Mint som är ett tvål- och hudvårdsföretag beläget i Longmont, Colorado. Alla tvålar tillverkas för hand och från grunden med den gammaldags kallprocess-metoden och i små mängder. Tvålen lagras i 4-6 veckor innan den säljs. Alla företagets tvålar är palmoljefria och innehåller helt naturliga ingredienser. De använder aldrig dofter eller konstgjorda färgämnen. Alla tvålar lämnas oparfymerade eller doftar naturligt av tillsatta rena eteriska oljor av hög kvalitet. Tvålen färgas på naturligt sätt med leror eller växtbaserade färgämnen.

Foto: Muddy Mint
Observera att din tvål kanske inte kommer att se ut exakt som på bilden då det är oförutsägbart att veta exakt hur tvålen blir. Emellertid kommer etiketten, färgerna och ingredienserna alltid stämma överens med vad som nämnts ovan.

Obs. Priset avser en tvål.