Tvål & schampo – Mountain Man

Varan är tillfälligt slut

Tvål och schampo i ett – både för män och kvinnor

Det här tvålet fungerar som ett kombinerat tvål och schampo. En bas av kokosmjölk ger ett krämigt lödder och den höga andelen ricinolja är det som gör att den även fungerar som schampo, eftersom det gör löddret mer bubbligt. Tvålen innehåller också bl a kokumsmör, hampfröolja, rå honung från Colorado samt svart valnötsskrovspulver som ger den en lite skön skrubbig känsla från den mörka virveln.

Doft:
Denna tvål doftar starkt av en eterisk oljeblandning av cederträ, granbarr samt en smula enbär och patchouli.

Tvålen är 100% naturlig och palmoljefri.

Innehåll angett i viktordning (Vi har valt att inte översätta tillverkarens innehållsförteckning så vi inte råkar få något fel. Har ni frågor är ni välkomna att maila oss.)
Olive Oil, Coconut Oil, Coconut Milk, Distilled Water, Sodium Hydroxide, Castor Oil, Hempseed Oil, Kokum Butter, Essential Oil Blend { cedarwood atlas + fir needle + patchouli + juniper berry }, Raw Colorado Honey, Black Walnut Hull Powder, Cocoa Powder. ~ All-Natural and Palm-Oil Free ~

Mått:
Bredd: ca 8,7 cm
Höjd: ca 6,5 cm
Djup: ca 2,7 cm

Vikt:
Ca 142 g

Ett tips för att få din tvål att hålla längre är att lägga den på ett fat som är dränerat.

Tillverkad i USA av Muddy Mint som är ett tvål- och hudvårdsföretag beläget i Longmont, Colorado. Alla tvålar tillverkas för hand och från grunden med den gammaldags kallprocess-metoden och i små mängder. Tvålen lagras i 4-6 veckor innan den säljs. Alla företagets tvålar är palmoljefria och innehåller helt naturliga ingredienser. De använder aldrig dofter eller konstgjorda färgämnen. Alla tvålar lämnas oparfymerade eller doftar naturligt av tillsatta rena eteriska oljor av hög kvalitet. Tvålen färgas på naturligt sätt med leror eller växtbaserade färgämnen.

Foto: Muddy Mint
Observera att din tvål kanske inte kommer att se ut exakt som på bilden då det är oförutsägbart att veta exakt hur tvålen blir. Emellertid kommer etiketten, färgerna och ingredienserna alltid stämma överens med vad som nämnts ovan.

Obs. Priset avser en tvål.