Tvål – Charcoal & Tea Tree / Träkol & Tea Tree

Varan är tillfälligt slut

Tvål med aktivt kol och Tea Tree eterisk olja

Denna tvål är packad med godis för din hud – aktivt kol, aloe vera och Tea Tree. För att undvika att täppa till porerna finns det inga tunga oljor eller smör (som palm och shea) i tvålblandningen. 

Doft:
Tvålen doftar svagt av naturliga eteriska oljor från mestadels Tea Tree samt en touch av lavendel.

Tvålen är 100% naturlig, vegansk och palmoljefri.

Innehåll angett i viktordning (Vi har valt att inte översätta tillverkarens innehållsförteckning så vi inte råkar få något fel. Har ni frågor är ni välkomna att maila oss.)
Olive Oil, Coconut Oil, Aloe Vera Liquid, Sodium Hydroxide, Sunflower Seed Oil, Rice Bran Oil, Avocado Oil, Castor Oil, Essential Oil Blend {tea tree & lavender}, Bamboo Activated Charcoal. ~ All-Natural, Vegan, and Palm-Oil Free ~

Mått:
Bredd: ca 8,7 cm
Höjd: ca 6,5 cm
Djup: ca 2,7 cm

Vikt:
Ca 142 g

Ett tips för att få din tvål att hålla länge är att lägga den på ett fat som är dränerat.

Tillverkad i USA av Muddy Mint som är ett tvål- och hudvårdsföretag beläget i Longmont, Colorado. Alla tvålar tillverkas för hand och från grunden med den gammaldags kallprocess-metoden och i små mängder. Tvålen lagras i 4-6 veckor innan den säljs. Alla företagets tvålar är palmoljefria och innehåller helt naturliga ingredienser. De använder aldrig dofter eller konstgjorda färgämnen. Alla tvålar lämnas oparfymerade eller doftar naturligt av tillsatta rena eteriska oljor av hög kvalitet. Tvålen färgas på naturligt sätt med leror eller växtbaserade färgämnen.

Foto: Muddy Mint
Observera att din tvål kanske inte kommer att se ut exakt som på bilden då det är oförutsägbart att veta exakt hur tvålen blir. Emellertid kommer etiketten, färgerna och ingredienserna alltid stämma överens med vad som nämnts ovan.

Obs. Priset avser en tvål.