Tvål – Calming Lavender / Lugnande lavendel

Varan är tillfälligt slut

Tvål med lavendel, getmjölk och havregryn

Tvålen är tillverkad av färsk (ej pulveriserad) getmjölk och underbara hudvänliga oljor och smörsorter, som olivolja, sheasmör och kakaosmör. Denna milda tvål innehåller lugnande havregryn och är naturligt färgad med lila brasiliansk lera och toppad med några lavendelknoppar.

Doft:
Denna tvål doftar naturligt från en klassisk ren eterisk lavendelolja.

Tvålen är 100% naturlig och palmoljefri.

Innehåll angett i viktordning (Vi har valt att inte översätta tillverkarens innehållsförteckning så vi inte råkar få något fel. Har ni frågor är ni välkomna att maila oss.)
Olive Oil, Coconut Oil, Fresh Goat Milk, Distilled Water, Sodium Hydroxide, Shea Butter, Cocoa Butter, Castor Oil, Lavender Essential Oil, Colloidal Oatmeal, Purple Brazilian Clay, Lavender Buds. ~ All-Natural and Palm-Oil Free ~

Mått:
Bredd: ca 8,7 cm
Höjd: ca 6,5 cm
Djup: ca 2,7 cm

Vikt:
Ca 142 g

Ett tips för att få din tvål att hålla länge är att lägga den på ett fat som är dränerat.

Tillverkad i USA av Muddy Mint som är ett tvål- och hudvårdsföretag beläget i Longmont, Colorado. Alla tvålar tillverkas för hand och från grunden med den gammaldags kallprocess-metoden och i små mängder. Tvålen lagras i 4-6 veckor innan den säljs. Alla företagets tvålar är palmoljefria och innehåller helt naturliga ingredienser. De använder aldrig dofter eller konstgjorda färgämnen. Alla tvålar lämnas oparfymerade eller doftar naturligt av tillsatta rena eteriska oljor av hög kvalitet. Tvålen färgas på naturligt sätt med leror eller växtbaserade färgämnen.

Foto: Muddy Mint
Observera att din tvål kanske inte kommer att se ut exakt som på bilden då det är oförutsägbart att veta exakt hur tvålen blir. Emellertid kommer etiketten, färgerna och ingredienserna alltid stämma överens med vad som nämnts ovan.

Obs. Priset avser en tvål.