Tvål – Lemongrass & Calendula / Citrongräs & Ringblomma

Varan är tillfälligt slut

Tvål med citrongräs, ringblomma och aloe vera

Tvålen innehåller bl a aloe vera, kakaosmör och sheasmör. Den har en tillsatt doft av eterisk olja från citrongräs. Kronblad från ringblomma har blandats in för en mjuk exfoliering.

Doft:
Denna tvål doftar av citrongräs från eterisk olja. Doften är mjuk, subtil och citronaktig.

Tvålen är 100% naturlig, vegansk och palmoljefri.

Innehåll angett i viktordning (Vi har valt att inte översätta tillverkarens innehållsförteckning så vi inte råkar få något fel. Har ni frågor är ni välkomna att maila oss.)
Olive Oil, Coconut Oil, Aloe Vera Liquid, Distilled Water, Sodium Hydroxide, Cocoa Butter, Lemongrass Essential Oil, Shea Butter, Sweet Almond Oil, Castor Oil, Calendula Petals. ~ All-Natural, vegan and Palm-Oil Free ~ 

Mått:
Bredd: ca 8,7 cm
Höjd: ca 6,5 cm
Djup: ca 2,7 cm

Vikt:
Ca 142 g

Ett tips för att få din tvål att hålla länge är att lägga den på ett fat som är dränerat.

Tillverkad i USA av Muddy Mint som är ett tvål- och hudvårdsföretag beläget i Longmont, Colorado. Alla tvålar tillverkas för hand och från grunden med den gammaldags kallprocess-metoden och i små mängder. Tvålen lagras i 4-6 veckor innan den säljs. Alla företagets tvålar är palmoljefria och innehåller helt naturliga ingredienser. De använder aldrig dofter eller konstgjorda färgämnen. Alla tvålar lämnas oparfymerade eller doftar naturligt av tillsatta rena eteriska oljor av hög kvalitet. Tvålen färgas på naturligt sätt med leror eller växtbaserade färgämnen.

Foto: Muddy Mint
Observera att din tvål kanske inte kommer att se ut exakt som på bilden då det är oförutsägbart att veta exakt hur tvålen blir. Emellertid kommer etiketten, färgerna och ingredienserna alltid stämma överens med vad som nämnts ovan.

Obs. Priset avser en tvål.