Tvål – Wild Lavender / Vild lavendel

Varan är tillfälligt slut

Tvål med lavendel och kokosmjölk

Tvålen är gjord av kokosmjölk som ger ett otroligt krämigt och skonsamt lödder. Den har en träaktig lavendeldoft och är ganska exfolierande på grund av sandelträpulvret som tillsatts i tvålblandningen.

Doft:
Denna tvål får sin doft från eterisk lavendelolja, men med en träig twist, tack vare de eteriska oljorna från granbarr, patchouli och enbär.

Tvålen är 100% naturlig, vegansk och palmoljefri.

Innehåll angett i viktordning (Vi har valt att inte översätta tillverkarens innehållsförteckning så vi inte råkar få något fel. Har ni frågor är ni välkomna att maila oss.)
Olive Oil, Coconut Oil, Fair Trade Organic Cocoa Butter, Coconut Milk, Distilled Water, Sodium Hydroxide, Avocado Oil, Castor Oil, Essential Oil Blend { lavender + fir needle + patchouli + juniper berry }, Brazilian Clay, Sandalwood Powder. ~ All-Natural, Vegan, and Palm-Oil Free ~

Mått:
Bredd: ca 8,7 cm
Höjd: ca 6,5 cm
Djup: ca 2,7 cm

Vikt:
Ca 142 g

Ett tips för att få din tvål att hålla länge är att lägga den på ett fat som är dränerat.

Tillverkad i USA av Muddy Mint som är ett tvål- och hudvårdsföretag beläget i Longmont, Colorado. Alla tvålar tillverkas för hand och från grunden med den gammaldags kallprocess-metoden och i små mängder. Tvålen lagras i 4-6 veckor innan den säljs. Alla företagets tvålar är palmoljefria och innehåller helt naturliga ingredienser. De använder aldrig dofter eller konstgjorda färgämnen. Alla tvålar lämnas oparfymerade eller doftar naturligt av tillsatta rena eteriska oljor av hög kvalitet. Tvålen färgas på naturligt sätt med leror eller växtbaserade färgämnen.

Foto: Muddy Mint
Observera att din tvål kanske inte kommer att se ut exakt som på bilden då det är oförutsägbart att veta exakt hur tvålen blir. Emellertid kommer etiketten, färgerna och ingredienserna alltid stämma överens med vad som nämnts ovan.

Obs. Priset avser en tvål.